OPGELET!
MORGEN (ZATERDAG 13 aug 2022) zal de winkel gesloten zijn. 
Geef zeker een seintje als je iets nodig hebt, ik ben in de loop van de namiddag aanwezig. 
!! VAKANTIE !!
Wij gaan met vakantie van dinsdag 16/08/22 tot en met woensdag 24/08/22.
Op maandag 15/08/22 is de winkel geopend van 14u00-18u00.
background

Wie ben ik

Wie ben ik?

Ik ben Kelly, trotse eigenaar van Wooffood, natuurvoedingswinkel en trimsalon midden in het groen te Kruibeke. Zelf heb ik twee honden, Smoke en Rio, die mijn interesse in de hondenwereld enorm hebben geprikkeld!

Image

Mijn Verhaal

In 2019 ben ik gestart met mijn opleiding hondentrimmen aan de Groomer academie, welke ik in 2021 heb afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in verschillende trimsalons om zo mijn kennis en ervaring uit te breiden. Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij ‘De Groene Poot’ te Sint-Jansteen, waar ik deeltijds meedraai in het trimsalon.

Eind 2020 heb ik besloten om de winkel ‘Findlay’s Diner’ over te nemen en deze uit te breiden met mijn eigen trimsalon. Naar aanleiding hiervan ben ik dan begin 2021 de opleiding tot voedingsdeskundige gestart bij Lotte Botter om mij, naast het trimsalon, meer te verdiepen in hondenvoeding.

Ik heb mijn passie gevonden in het verzorgen van honden en advies geven aan hun baasjes. Het leuke is dat beide perfect hand in hand gaan. Een goede voeding is het begin van een gelukkig, zorgeloos hondenleven met een prachtig stralende vacht, gezonde huid én een goede conditie!

Wat doe ik?

Hoe help ik honden en hun baasjes nu juist?